Bibian's hoekje.

9 maanden banner

18 april 2007

Februari


Bibian zegt helaas nog steeds geen papa en mama, ze heeft t wel eens gezegd maar dat is al zo lang geleden. Ze wijst in boekjes van alles aan behalve wat wij zeggen dat ze aan zou moeten wijzen ;)
Wel zegt ze tegen alles "die" als ze iets ze wil hebben en ondertussen begrijpen we precies wat ze bedoelt natuurlijk;) En als wij "neenee" zeggen schudt ze heel hard dr hoofd. Natuurlijk doet ze dat vooral als ze iets niet wil.


Bibian vind boekjes voorlezen echt heerlijk. Vooral ’s avonds voordat ze naar bed gaat. Ze pakt vaak zelf al een boekje. Dan leest papa altijd een verhaaltje voor en slaat Bibian de bladzijden om.

Bibian en Senna spelen nu steeds meer met elkaar, Bibian pakt t balletje bijvoorbeeld af en een plezier dat ze dan heeft. Waar Senna is, is meestal ook Bibian.

6 februari sneeuwt t eindelijk eens goed deze winter. Bibian kijkt dr ogen uit. Samen met Senna kijken ze door hetzelfde raampje naar de sneeuwvlokjes. Af en toe drukt ze dr neusje plat tegen het raampje, wat een heerlijk gevoel overspoelt je dan. T is allemaal heel cliché maar zo waar, zo’n klein wezentje die de wereld nog helemaal moet ontdekken en wij mogen daar bij zijn!

Bibian staat sinds de 2e week erg vaak los. In het begin vond ze t eigenlijk maar erg eng wat ze deed. Een paar daagjes later is ze een beetje gewend en kijkt ze er zoooo trots bij! Heel schattig om te zien, maar we moedigen dr natuurlijk vanaf de zijlijn wel aan.

Helene en Viv zijn ook weer een keer in Nederland, we gaan even gezellig shoppen. Bij de juwelier heeft Bibian heel de winkel vermaakt met gekke bekken trekken in de spiegel, iedereens aandacht trekken, geweldig om te zien dat ze zo open is en geen moeite heeft met vreemde mensen! We hopen dat ze echt zo vrij en open blijft en zullen dat zeker proberen te stimuleren.

15 februari
Bibian deed net 3 stapjes los en later weer 2!!! Whaaaaaaa echt heel cool zeg! Papa en mama waren er allebei bij, dat was natuurlijk erg gaaf voor hun!

Bibian heeft ‘s middags even een paar stapjes buiten aan mama dr hand gedaan. Zo leuk, we zijn steeds benieuwder naar hoe t zal zijn als ze kan lopen. Waarschijnlijk lopen we dan heeeeel langzaam ;)

Dezelfde dag van de eerste stapjes, ging Bibian ‘s avonds ook nog een paar keer zomaar staan zonder zich ergens aan op te trekken. En weer een dag later stond ze ineens bovenaan de trap en dat terwijl ze al maaaaaaanden niet verder komt dan de 2e tree en mama ook altijd met een gerust hart eventjes naar boven ging en Bibian dan beneden liet. Dat doen we ook maar niet meer.
Het staan heeft ze de afgelopen dagen wel weer vaak laten zien alleen de losse stapjes heeft ze niet meer gedaan.

We gaan bij oma Lamper op ziekenbezoek, als oma tussen de middag even gaat rusten gaat Bibian daar lekker bij liggen. Zo heeft ze nog ruim een half uur in oma dr armen liggen slapen.

Tante Magda heeft het jasje van Robb die hij droeg toen ie 1 jaar oud was helemaal opgepimpd! Erg tof dat Bibian nu met dr ooms jasje loopt! En we krijgen ook erg veel complimenten over het ontzettend leuke jasje, we boffen maar met zo'n handige en lieve tante!

Mama en papa zegt ze nu eindelijk wel vaak na en ook steeds bewuster, leuk leuk leuk! Op naar de volgende maand, wie weet loopt ze dan als een kieviet!