Bibian's hoekje.

9 maanden banner

22 januari 2007

December


1 december voelen we het eerste puntje van een kies. Wat een ellende zeg, die doorkomende kiezen, Bibian heeft er veel last van.

Sinterklaas is jarig en dat vieren we op het kdv. Daar komt Sinterklaas langs met Zwarte Piet. Bibian is helemaal niet bang van ze, wel kijkt ze dr ogen uit. Ze krijgt een mooie surprise met gedicht en daarin een leuke houten klapperaar.


Jaaaaaaaaaa, op 12 december krijgen we een telefoontje, ons neefje Camiel is geboren! We gaan 's middags kijken en Bibian is het trotste nichtje! En papa en mama zijn natuurlijk de trotste oom en tante!

Kies 2 is inmiddels ook door.


Zaterdag 23 december gaan we naar oma en opa in Zeeland. Kerstavond komt Rob bij ons eten, 1 ste kerstdag vieren we bij Nico en de kinderen, daar wordt Bibian ook nog even verwend met een paar kadootjes. 2e kerstdag gaan we eerst naar de verjaardag van Daphne. Daarna rijden we door naar Marja, zij is ook jarig en daar is oma ook. Ze zit daar toch te lachen en te geinen met oma! Heerlijk om te zien!

Op het kdv zeggen ze dat Bibian helemaal gek van baby's is, dat zal vast en zeker door dr neefje Camiel komen! Die vind ze ook heel erg lief!

Aan het einde van het jaar verrast Bibian ons toch nog even, ze loopt mee aan de hand! Wat een mijlpaal. En ze kan blokjes ergens in doen ipv er alleen uithalen.
Vorig jaar was de mijlpaal het eerste lachje en nu al weer het lopen aan de hand. Wat is er ontzettend veel gebeurt dit jaar, maar wat hebben we vooral genoten van ons kleine meisje!