Bibian's hoekje.

9 maanden banner

06 november 2006

Oktober

3 oktober gaan we voor t eerst met zn 3tjes op vakantie naar Bodrum. (Turkije) We vinden het wel spannend, hoe zal Bibian t vliegen vinden? Maar ze gedraagt zich voorbeeldig in het vliegtuig. Komt ook omdat de (turkse)stewardessen zijn helemaal weg van Bibian en haar elke keer optillen, kusjes geven enz. Ze slaapt gelukkig ook nog even in het vliegtuig bij papa op schoot.

Het is nog heerlijk warm in Turkije, zo’n 30 graden. We gaan voor het eerst zwemmen met Bibian, ze moet eerst wel even wennen maar later vind ze het erg leuk.
Ze krijgt ontzettend veel aandacht van al het personeel, vooral de mannelijke obers. Zodra ze hen ziet gaat ze al zitten gillen, zo leuk vind ze hen. Papa houdt zn hart vast voor over een jaar of 15 ;)
Het eten gaat ook goed, ‘s morgens eet ze heerlijk fruit, ’s middags een boterham en ’s avonds een potje van thuis.
De 8ste tand komt ook weer door, een aardig gebitje heeft ze ondertussen al.
Ze geeft nu ook lekkere natte kusjes aan ons want ze doet het met dr mond open.
Helaas is de week zo om en gaan we weer naar ons koude kikkerlandje. Op de terugweg vindt Bibian het iets minder geslaagd in het vliegtuig en jammert ze wel veel. Maar we hebben erg genoten!

Op 21 oktober gaan we papa en mama een avondje uit en gaat Bibian voor het eerst uit logeren. Ze mag lekker naar Sander en Danielle. Kunnen zij alvast oefenen hoe het is om een kindje te hebben die je vroeg wakker maakt ;) Het gaat hartstikke goed dus het is voor herhaling vatbaar!

26 oktober gaan we weer naar het consultatiebureau, ze weegt dan 8540 gram en is 72 cm lang!