Bibian's hoekje.

9 maanden banner

21 oktober 2006

Augustus

Meteen de 1ste dag van de maand is er al weer een mijlpaal, Bibian zit in de box op handen en knietjes te wiebelen. Zou ze dan toch snel gaan kruipen?

In een paar dagen tijd ook weer tand nummer 5 en 6 door.
Waarschijnlijk doordat er nu wat meer tandjes door zijn eet Bibian een halve boterham op. En bij oma en opa drinkt voor het eerst goed uit de tuitbeker. Papa zn koffiebeker is ook heel interessant en wil ze ook uit drinken.


Op 13 augustus zien we weer alle novembermama’s met de kids! Het is een hele gezellige dag.
Een paar dagen later trekt Bibian zich een klein beetje op in de box. Zou ze hebben opgelet wat al een paar andere kids deden?!

19 augustus is Bibian al weer 9 maanden!! Daarom krijgt ze een loop/zitwagentje.
Het brood eten gaat steeds beter, vooral met appelstroop vind ze heerlijk.

Bibian weet eindelijk dat ze benen heeft, als je dr onder dr armpjes beetpakt, blijft ze staan. Ze trok zich ook op aan de salontafel (tot op de knietjes hoor) en trok gauw de tv-gids van tafel. Whaaaaa, we moeten nu echt gaan uitkijken ennnn.... opvoeden

28 augustus
Vandaag gaat Bibian voor t eerst een paar uurtjes wennen op t kinderdagverblijf. Het gaat heel erg goed en ze vind t erg leuk al de kindjes om zich heen. ‘ s middags zien we Bibian heeeel af en toe vooruit komen (op de buik) ipv achteruit. Zou ze nu al iets opsteken van de kindjes op het kdv?! ;)