Bibian's hoekje.

9 maanden banner

27 juni 2006

Juni


We beginnen de maand met leuk nieuws! Bibian krijgt er een neefje of nichtje bij! Danielle is 14 weken zwanger. En t leuke is dat ze is uitgerekend op 2 december, precies 1 jaar later dan mama.


Het Nederlands elftal speelt en Bibian is er helemaal klaar voor om ze aan te moedigen! Naderhand gaat ze naar bed en zelfs dan slaapt ze door t gejuich en getoeter heen.


T is nu zo mooi weer dat Bibian voor t eerst in dr badpak in badje op t terras gaat! Eerst vind ze t wel even onwennig, maar daarna spettert ze er op los. Hoewel ze stil op dr rugje liggen en naar de wolken en vogeltjes kijken ook erg leuk vind.

Ja hoor daar is t 2e tandje, die breekt door op 12 juni.

Een kinderkoekje is ook wel een succes, Bibian vind t erg lekker, Senna natuurlijk ook en eet t bijna uit r hand.

Voor vaderdag hebben Bibian en mama een lekker ontbijtje voor papa gemaakt met een lieve kaart voor papa. En Bibian heeft natuurlijk dr I LOVE DAD romper aan!

19 juni gaat papa voor t eerst sinds 7 maanden weer werken. Best spannend voor papa, maar ook wel voor mama, want die is nu voor t eerst helemaal alleen met Bibian.
Papa mist meteen al een mijlpaal, Bibian dr 3e tandje komt door. Mama voelt een klein puntje, bovenin, dit keer.

Bij tandjes hoort natuurlijk ook tanden poetsen, eerst doet ze r mond wel open en laat ze t wel toe, maar elke keer daarna likt ze gauw de tandpasta er van af en krijg je de tandenborstel er met geen mogelijkheid meer in.

Op 22 juni gaan we weer naar t consultatiebureau, Bibian is weer goed gegroeit, ze is nu 66 cm lang en weegt 7630 gram. Omdat Bibian dr fruit en groentehapjes niet zo goed eet, adviseert de wijkverpleegkundige om Bibian stukjes fruit en groente te geven zodat ze t zelf kan eten.
De volgende dag gaat mama t advies van t cb opvolgen, Bibian krijgt een stukje banaan. Bibian zit wel helemaal ingepakt met slabben en doeken, want mama ziet wel op tegen de kliederboel ;) En lekker dat ze t vind.

Het is onbegrijpelijk maar ineens eet Bibian een heel potje groente leeg. En daarna nog een lekker yoghurt toetje toe! Maar ook de fruithapjes gaan steeds beter. Zelfs een gepureerde banaan eet ze nu lekker op ipv dat ze zit te kokhalzen. Komt natuurlijk gewoon door de nieuwe kinderstoel;)
Stukjes brood of een korstje gaan er nu ook wel in nog wel zonder beleg. Senna zit altijd verwachtingsvol rond de kinderstoel in de hoop dat Bibian iets eetbaars laat vallen.

Bibian doet al een beetje dr knietjes onder zich, maar vooralsnog als ze iets wil hebben trek ze gewoon t box of speelkleed naar zich toe en ja, dan heeft ze t ook!

Ze gaat ook ineens nu zo veel ontdekken! Je ziet er nu overal zo naar kijken, erg leuk!