Bibian's hoekje.

9 maanden banner

10 april 2006

April


Nee, t is geen geintje, op 1 april liet Bibian aan mama dr eerste echte schaterlach horen! Als je maar gek met r doet schatert ze t uit.

Het is zo mooi weer buiten, dus daar moet een zonnebril
aan te pas komen! Wat kregen we een leuk commentaar van mensen.... :)


's Ochtends met papa douchen
vind Bibian ook echt heerlijk en ze is dan altijd heel ontspannen.

Vorige maand dachten we ook al dat de tandjes er aan zaten te komen, maar helaas, ze blijft gewoon lekker doorgaan met kwijlen, sabbelen en vooral overal op kouwen en aan likken


Mama moest op 5 april weer geopereerd worden, dus papa en Bibian hadden t rijk alleen. We hebben elkaar wel weer heel erg gemist.

Bibian rolt zich al wel elke keer op dr zijtje
, maar echt doorrollen doet ze nog niet.

Mama en papa hebben een mooi stoeltje
(Bumbo) voor Bibian gekocht, t is net een po maar ze kan er zo lekker in zitten en alles bekijken. Eerst hangt ze maar wat naar de zijkant want t is toch best gek zo zitten en dat zonder steun van papa of mama. Ineens ziet ze dr voetjes
van de bovenkant en dat is toch ook wel heel erg leuk. Ja dat stoeltje is t helemaal, behalve dan dat Bibian alles onderkwijlt en spuugt. Maar sinds mama Johannesbroodpitmeel door de fles doet om de melk wat dikker te maken blijft t allemaal wel wat beter in dr maagje. Soms spuugt ze papa
nog wel onder......

Als we gaan wandelen hangt Bibian t liefst bij papa in de buikdrager
, lekker dicht bij papa en toch alles kunnen zien!

Hoe gekker
je doet met Bibian hoe beter. Liedjes als een damespaard, herenpaard, een boerenpaard enz doen t erg goed bij Bibian.

Mama schrijft al sinds dat ze zwanger is op internet met een hele groep meiden die ook in november 2005 moesten bevallen. De groep is een groepje geworden met nu een eigen hangplek om op te schrijven. Op 15 april was t dan zover, we hebben elkaar dan eindelijk in real life ontmoet. T was echt heel erg leuk en Bibian heeft er meteen een paar vriendjes en vriendinnetjes bij. (Kijk voor de foto's bij de link: meeting
)

Op 1e paasdag zijn we, samen met Kevin, voor t eerst met Bibian naar t strand
geweest, t was alleen nog wel heeeeel erg koud.

Oma en opa hebben een schommel
in de tuin met een speciaal stoeltje voor kleine kindjes. Het was wel even wennen om te schommelen. Papa, mama, oma en opa vonden t iig wel heel erg leuk!

Bibian heeft nu ook een babygym
en leuk dat ze t vind. Zo is ze minstens een half uur zoet door tegen al die dingetjes aan te rammen.

Op dr buik
vind Bibian t nog steeds niet heel erg leuk maar zo af en toe krijgen we er dan toch een lach uit en houd ze t toch nog wel 5 minuten uit in de box. Wie weet als ze uit zich zelf gaat rollen dat ze t dan leuker vind.

Bibian gaat op ontdekkingsreis, ze begint bij de gezichten van papa en mama en raakt ze heel lief je gezicht
aan maar in een onbewaakt ogenblik kan ze ook ineens je neus beet hebben hoor!
Ze kletst ook steeds meer, vooral als je met een paar mensen tegelijk aan t praten bent, wil Bibian er echt bovenuit komen. De nieuwe geluidjes zijn oa: hmmmmmmmmmmm. En als ze de onderlip naar binnen zuigt komt er zo'n leuk geluidje uit als je die weer loslaat :)

Op koninginnedag
(dit jaar op 29 april) gaat Bibian mee in de buikdrager bij papa. Lekker hossen op de muziek en rondkijken. Vooral in de mannen wc's als papa naar t toilet ging keek ze dr ogen uit ;) Papa liep dan ook maar wat trots rond en kreeg natuurlijk heel wat aandacht!

Op 30 april bedacht Bibian dat t ook wel leuk zou zijn om van de buik naar de rug te rollen ipv andersom. We zijn dan ook erg benieuwd of ze in mei van de buik naar de rug gaat.