Bibian's hoekje.

9 maanden banner

13 maart 2006

Januari


Senna speelt maar wat graag met Bibian. Het is dan ook erg leuk om ze naar elkaar te zien kijken.

Door de warmte van t water in de tummy tub gaat Bibian maar lekker poepen. Mama zag zo een drol naar boven ploepen!

Eindelijk vind Bibian dr duimpje, zo schattig. t Liefst gaat dr hele handje in de mond. Maar om echt in slaap te komen is de speen nog steeds de grote favoriet.

Op 19 januari gaan we weer naar t consultatiebureau en krijgt Bibian dr 1ste prik. Mama was wel een beetje zenuwachtig maar dat was nergens voor nodig want Bibian was echt weer een hele stoere meid. Ze heeft 2 seconde gehuild toen de naald in dr beentje ging en daarna zat ze al weer te lachen. Gelukkig heeft ze ook 's avonds geen last gehad van de prik.
Ze is nu 54 cm en weegt 4590 gram.

22 januari is oma de Vries 71 jaar. We maken met vingerwerf wat voet- en handafdrukjes. Bibian is t er niet helemaal mee eens, maar t resultaat mag er toch zijn! Alleen de handafdrukjes lukken niet omdat Bibian elke keer een vuist maakt als papa dr hand op t papier wil drukken. Voor t eerst krijgen we een hele serie lachjes op de foto!

Op bezoek bij tante Magda die de wieg helemaal opnieuw heeft bekleed! (zie de foto's van t slaapkamertje) We zijn superblij met resultaat en brengen daarom een bloemetje langs.