Bibian's hoekje.

9 maanden banner

23 februari 2006

December


Omdat we de eerste weken een beetje rustig aan gedaan hebben met t kraambezoek, komen er nu veel mensen Bibian bewonderen. Hartstikke leuk en Bibian krijgt dan ook heel veel kadootjes en kleertjes!

Op 7 december heeft Bibian dr gehoortest. Ze slaagt glansrijk!

Wij gaan op kraambezoek bij Danielle, zij hebben op 8 december een zoon gekregen, Kenzo. Wat is Bibian dan toch al weer groot, ook al schelen ze maar 3 weken.


20 december gaan we voor t eerst naar het consultatiebureau. Ze is dan 3960 gram en 51,5 cm. Ze laat daar ook heel goed zien dat ze dr hoofdje goed omhoog kan doen terwijl ze op r buikje ligt.

Kerstavond zijn we bij oma en opa, 1ste kerstdag eten we bij Sander en Danielle en 2e kerstdag gaan we naar Marja en Willy. Al met al drukke maar hele gezellige dagen. Bibian gedraagt ze voorbeeldig!

Mama gaat voor t eerst na de bevalling weer eens gezellig met Petra shoppen, dus papa is de hele dag met Bibian alleen, gaat natuurlijk hartstikke goed.

Bibian heeft wel veel last van krampjes, dus papa loopt heel wat rondjes door de kamer met Bibian op zn arm.

Het sneeuwt, we gaan meteen naar buiten met Bibian en Senna.

Op 31 december lacht ze voor t eerst naar mama, gelukkig stond papa er naast dus die zag t ook gebeuren. Ons jaar kon niet meer stuk!!
's Avonds Bibian om 23.45 wakker gemaakt zodat we met ons hele gezinnetje het jaar 2006 inluidden. Om 00.15 Bibian maar weer in dr wiegje gelegd want ze bleef lekker door al t vuurwerk heenslapen. Wij konden toen gezellig op t dakterras naar t vuurwerk kijken.